Thursday, May 31, 2007

Ispit, "vojska",...

Dao sam prvi ispit (MIPS) posle pauze od 6-7 meseci! Nadam se da će niz da se nastavi u junskom roku... Činjenice da sam učio, kao i da me nešto zeza kabl za modem su doprinele malo ređem pisanju na blogu. Nadam se da ga niste zaboravili!
Od 5. juna krećem u "armiju", trebalo bi da budem na ETF, ali dok ne dobijem papirče u ruke (ponedeljak), ništa nije sigurno...
Započeo sam (poslovnu) saradnju sa prof. dr Zoranom Lj. Petrovićem sa Instituta za Fiziku. Trenutno se ona ogleda u održavanju njegovih kućnih računara, ali ima izgleda da se proširi i na naučnu saradnju. Više o tome kad bude nekih konkretnijih vesti.
U poslednje vreme ne vozim bicikl rekreativno nego samo do menze i nazad. Pre nedelju dana sam napravio turu Bežanija - PMF - Zemun - Bežanija. Bilo je zanimljivo! Inače, rekreativno se vozim putem koji vodi od Savskog keja (iza 44, 45 i 70-og bloka) ali uzvodno pored Save (ka Ostružnici). Najdalje što sam išao je bilo do Ostružničkog mosta (oko 10km od kraja keja). Ovih dana ću se provozati mojom ulicom (Vinogradskom) ka Surčinu, da vidim dokle ide i kakva je za vožnju. Kupio sam paktreger (već sam ga isprobao, zahvaljujući Ani), nove pedale (kakva razlika u odnosu na stare! mnogo bolje prijanjaju patike) i malu (skoro džepnu) pumpu koja odgovara i za klasične i za automobilske ventile.
Za vikend idem u ZR.
Što se tiče Višnje, ona nastavlja dobru tradiciju sa ispitima - upravo je položila elektrodinamiku.

No comments: